MENIU

Propunere-şoc a unui primar din România. "Ofer 50 de lei..."

Inițiativă inedită a primarului din Sîngeorz-Băi. Edilul promite recompense în bani celor care-i filmează sau fotografiază pe cei care aruncă gunoaie la întâmplare. 

Exasperat de faptul că anumite zone din localitate au fost transformate în adevărate rampe de gunoi, primarul Traian Ogâgău a anunţat, pe o reţea de socializare, că oferă recompense celor care îi filmează pe cei ”certați cu bunu simț”.

Dacă cineva filmează sau fotografiază o persoană în timp ce aruncă gunoaie la voia întâmplării, după care trimite imaginile primarului, va fi recompensat cu suma de 50 de lei.

Peste tot este DEZASTRU! (...) Catastrofă! Încercăm și altfel de variante! Toți copiii au telefoane, zburdă peste tot, își fac și ei un ban de școală …!” a scris primarul pe pagina personală de pe o rețea de socializare. 

Contactat de Ziar de Bistrița, Traian Ogâgău a explicat că a recus la această strategie pentru că, deocamdată, la nivel instituţional, nu are soluţii. Cei doi angajaţi ai poliției locale în oraș, nu fac față, iar camere de supraveghere nu sperie pe nimeni.

Edilul a mai spus că recompensa de 50 de lei va fi suportată din propriul buzunar.

 

sursă foto: FB/Traian Ogâgău

Mai multe articole despre:
poliţie amenzi gunoi Sîngeorz-Băi