MENIU

Preşedintele CJ Argeş a flirtat cu o tânără pe FB, susţin jurnaliştii de la cotidianul Ancheta

Scandal la Consiliul Judeţean Argeş. Ziariştii de la un cotidian local susţin că preşedintele instituţiei a flirtat pe facebook cu o tânără. Timp de trei săptămâni, Florin Tecău ar fi purtat discuţii vulgare cu fata, care era de fapt jurnalist sub acoperire. Tecău spună că va face declaraţii despre acest scandal abia după ce va discuta cu avocaţii.

Un jurnalist de la săptămânalul argeşean Ancheta şi-a făcut un profil fals de Facebook, folosind imagini cu o tânără atrăgătoare, cu ajutorul cărora a adunat sute de prieteni.

După câteva zile ar fi primit un mesaj şi de la Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, în care acesta îi făcea complimente legate de aspectul fizic. Discuţia a continuat trei săptămâni, timp în care Tecău ar fi încercat să o determine pe tânără să întreţină relaţii sexuale cu el.

Mai mult, Tecău i-ar fi dat tinerei şi numărul său de telefon, cel plătit de Consiliul Judeţean Argeş, de pe care i-a trimis mai multe SMS-uri, dar şi mai multe mesaje pe whatsapp. Cei doi au purtat şi mai multe discuţii telefonice.

Tecău i-ar fi trimis tinerei şi un selfie la bustul gol din Franţa, unde se afla într-o vizită de lucru. (ilustăm SMS şi whatsapp)

Florin Tecău a refuzat să comenteze pe tema acestui scandal şi a declarat că vrea ca înainte să discute cu juriştii.

Mai multe articole despre:
Facebook preşedinte CJ Argeş ziarul Ancheta