MENIU

Detalii şocante din casa din Huşi bântuită de spirite. Ce s-a întâmplat în toiul nopţii

Pe 13 Februarie, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o familie cu domiciliul în Huși, Zona Industrială s-a prezentat la Compartimentul Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal “Dimitrie Castroian”.

Familia formată din soț, soție și trei copii, afirmă cadrelor medicale, că în locuința lor se aud tot felul de lucruri suspecte și că lucrurile din imobil încep să se miște singure. Cadrele medicale au internat familia cu episoade psihotice în unitatea medicală hușeană, aceasta urmând să fie consultată de către un medic specialist, scrie husipesurse.ro.

Se pare ca familia nu sufera de niciun episod psihotic. Mai multi locatari sustin ca aud aceste sunete care provin de la etajele 3-4.  O doamna si fiica ei sustin ca aud aceleasi batai incepand cu miezu noptii pana la ora 4.

UPDATE

Doamna Ianos sustine ca este urmarita de o entitate invizibila, un spirit care este pus pe rele. Conform spuselor, acesta bantuie casa de mai bine de o saptamana si arunca tot felul de obiecte prin casa.

Marti seara a dormit la un vecin impreuna cu copiii de frica acestei fantome. “Dimineata la 6 fara 20 cand am intrat in casa, daca nu ma feream, ma lovea cu borcanul de muraturi in cap!” In aceeasi zi, femeia sustine ca i-a spart geamul de la fereastra. “Din soba sareau pietre.”.De miercuri familia Ianos nu mai are somn din cauza acestui spirit care le tulbura noptile.

Vineri seara victimele misteriosului musafir au sunat ambulanta si au fost transportati la spital, unde li s-au facut analize, insa “A trebuit sa plecam pentru ca celor mici le era foame.” Nici bine nu au ajuns acasa, ca musafirul invizibil iar i-a vizitat si a inceput sa miste obiectele de prin casa.

Speriati, acestia au fugit in mediul rural la bunici, in speranta ca vor scapa de acest duh.

Sambata a fost chemat preotul pentru a sfinti casa in scopul inlaturarii duhurilor rele, insa dupa plecarea acestuia spiritul “a inceput iar sa ne bata cu orice obiect din cale.”. 

In aceste conditii, mama copiilor s-a dus la Biserica Sf.Ion si a luat tamaie. “Nu mai stiu ce sa fac, nu mai pot sta aici de frica ca le va face ceva copiilor mei. Mi-e frica ca ma omoara!”

Femeia sustine ca nu minte si ca este dispusa sa faca si un test poligraf.  Copiii la randul lor sustin ca toata povestea este adevarata, mai mult, bagajele sunt pregatite, si sunt  dispusi oricand sa se mute si sa scape necaz.

“Trebuie facut ceva sa ajungem la Acces Direct sa ne ajute cineva, parasim casa, nu mai avem cum sa stam!”  a delcarat doamna Ianos care in  aceasta seara si-a luat actele si copii si a parasit locuinta. 

Vecinii neaga prezenta ‘fantomei’ si sustin ca femeia bate in perete.

Mai multe articole despre:
familie Huşi fantome spirite