MENIU

O baschetbalistă de 20 de ani din Cluj a încetat din viaţă

Luisa Silaghi

După decesul fostului fotbalist al Universităţii Cluj, Călin Zanc, în urma unui accident de maşină, o tânără baschetbalistă a "studenţilor" a încetat din viaţă în această săptămână, scrie ziuadecj.realitatea.net.

Luisa Silaghi, fostă componentă a echipei de baschet feminin a Universităţii Cluj, a decedat la vârsta de 20 de ani, din cauza cancerului.

Tânăra sportivă era studentă în anul I a Facultăţii de Matematică şi Informatică, cea mai bună din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, conform Topul Shanghai.

"Joi a decedat. Ultima dată a putut fi văzută acum vreo şase luni la sală la un meci, dar nu a jucat. De vreo doi ani de zile i s-a găsit această boală. A continuat şi la un moment dat nu a mai putut continua activitatea spotivă, a trebuit să se oprească. Pe urmă a venit acum câteva luni la sala sporturilor la antrenamente, şi-a luat răams bun de la fete şi a stat pe bancă la un meci şi pe urmă a plecat şi alaltăieri noaptea a murit. Aceasta a fost situaţia. O fată foarte drăguţă",  spus preşedintele Clubului Sportiv Universitatea, Ovidiu Vasu.

Citeşte mai mult pe ziuadecj.realitatea.net.

Mai multe articole despre:
Cluj cancer baschetbalista Luisa Silaghi