MENIU

Nunta de pe ulițele unui sat din Iași care a uimit pe toată lumea

O poveste frumoasa de dragoste a trasat o punte imaginara intre Cuba si Iasi. Totul a inceput de la o cafea, intr-un restaurant din Bergamo. In mai putin de 12 luni au decis sa-si uneasca destinele, fara a mai tine cont de cultura, religie sau cetatenie.

Petru Vararu, in varsta de 24 de ani, si-a intalnit iubirea la peste 9000 de kilometri. Yudisleidis este originara din Cuba, dar incepe sa se simta romanca.

A copilarit in Camaguey, un oras al carui centru istoric se afla in patrimoniul mondial UNESCO. Cu toate acestea a acceptat sa vina in Romania, mai exact in localitatea Gorban, judetul Iasi.

De curand a fost mireasa, la bratul ieseanului care i-a furat inima. Inca din momentul in care au inceput pregatirile de nunta s-a documentat in privinta nuntii autentice romanesti. Petru i-a facut cea mai frumoasa surpriza in ziua nuntii. Cununia religioasa si cununia civila au fost organizate chiar in localitatea Gorban.


Pentru prima parte a nuntii, Petru i-a pregatit lui Yudisleidis un costum traditional romanesc, din zona Moldovei. Iar cea mai mare surpriza a fost fanfara care le-a cantat pe ulitele satului.

Citește mai multe pe bzi.ro.

Mai multe articole despre:
nuntă Iaşi Cuba