MENIU

Moș Nicolae a venit la spitalul Fundeni în miezul verii

Moș Nicolae a venit la spitalul Fundeni în miezul verii

O rază de speranţă! E tot ce le-a mai rămas copiilor bolnavi de cancer de la secția de oncologie a spitalului Fundeni din Capitală. Cu feţele întristate după zile şi nopţi de chin, din cauza tratamentelor dure la care sunt supuşi, micuţii au găsit puterea să zâmbească din nou.

Zilele trecute, copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Fundeni, Secţia Oncologie, au primit vizita părintelui Emil Nedelea Cărămizaru, parohul Bisericii Sf. Gheorghe Nou de la Kilometrul Zero al României.

Încărcat cu dulciuri, jucării şi iconiţe, preotul a fost întâmpinat de cei mici cu braţele deschise. A fost momentul când pe chipurile copiilor nu s-a mai văzut suferinţa prin care trec zilnic din cauza tratamentelor dure, ci o luminare, o bucurie de nedescris. Au râs, au glumit şi au simţit după mult timp cât de frumos e să fii fericit şi să uiţi, pentru o clipă, de această boală necruţătoare. Fiecare micuţ a putut atinge racla cu sfintele moaşte ale Sfântului Ierarh Nicolae, făcătoare de minuni adusă de către părintele Cărămizaru.

Mai multe, pe Libertatea.