MENIU

Minora dată dispărută în Neamț a fos găsită într-o scară de bloc. Cum și-a motivat gestul?

Fata în vârstă de 12 ani, care a pus pe jar autoritățile după ce a fost dată dispărută aseară, a fost găsită într-o scară de bloc din municipiul Piatra-Neamț.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, în această dimineață, în jurul orei 7:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați de către o tânără de 29 de ani, cu privire la faptul că, în scara unui bloc din municipiul Piatra-Neamț, a văzut minora MOLDOVEANU ANA MARIA, care a fost dată dispărută în seara precedentă și al cărei caz a fost mediatizat cu sprijinul mass-mediei, scrie Realitatea de Neamț.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat minora dispărută iar în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că, pe perioada dispariției, fata nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Conform unor surse, în scara blocului unde a fost găsită ar fi locuit, în urmă cu câțiva ani, împreună cu părinții, care și-ar fi anunțat venirea în țară în cursul zilelor astea. Fata s-ar fi dus acolo pentru a se întâlni cu ei.

În acest caz, a fost informată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Neamț.

Mai multe detalii pe Realitatea de Neamț

Mai multe articole despre:
minira disparuta in neamt a fost gasit