MENIU

Mai mulți controlori, prinși când luau mită de la călători fără bilet

Mai mulţi controlori de tren din regionala CFR Galaţi au fost luaţi prin surprindere de un supracontrol la primele ore ale dimineţii, în judeţul Buzău. Aceştia au fost prinşi cu mită de la călătorii fără bilet. Angajaţii CFR au fost luaţi de mascaţi şi conduşi la Poliţia Transporturi Feroviare Buzău. Acum ei sunt anchetaţi.

Pentru a merge mai uşor supracontrolul, trenul a fost oprit în staţia Buzău, iar călătorii au fost coborâţi din tren şi verificaţi la bilete. Unii pasageri s-au revoltat că nu ajung la timp la serviciu.

Naşii au fost daţi jos din tren şi conduşi cu mascaţii la poliţia Transporturi Feroviare Buzău, împreună cu alţi călători care nu aveau bilet sau abonament.

"Au fost depistaţi circa 50 de călători frauduloşi de la care organelle de control CFR au incasat taxe si suprataxe. Şi de asemenea se efectuează, cercetări împotriva conductorilor de tren care sunt suspecti de comiterea infractiunilor de luare de mită şi abuz în serviciu.", Petrică Hahui – şef poliţia TF regionala CFR călători Galaţi.

Prin aceste acţiuni, conducerea companiei încearcă să pună capăt pierderilor provocate de numărul mare de călătorii frauduloase.

Mai multe articole despre:
controale naşi CFR Călători