MENIU

Incendiu la o clădire din Bucureşti: 65 de persoane evacuate. Doi angajaţi, la spital UPDATE

<p>Incendiu la o hală a unei ferme de cai şi vaci din judeţul Prahova</p>

Un incendiu a izbucnit miercuri, 18 mai, la un imobil cu cinci etaje de pe strada Vasile Milea, aproximativ 65 de persoane fiind evacuate de pompieri. Șapte oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care doi au ajuns la spital.

Salvatorii au intervenit cu 8 autospeciale, iar focul a fost stins foarte repede. Ca prin minune, nimeni nu a fost rănit serios, însă oamenii au tras o sperietură pe care nu o vor uita uşor.

Două femei au fost transportate la spital şi alte 5 persoane au avut nevoie de oxigen în urma unui incendiu care a cuprins subsolul unei clădiri de birouri de cinci etaje, aflată la câţiva metri de Pasajului Basarab. Pompierii au intervenit rapid şi au trecut la evacuarea de urgenţă aşa că niciunul dintre cei 65 de angajaţi nu au fost răniţi. Au tras însă o sperietură soră cu moartea.

Managerul companiei care inchiriase spatiul spune că în camera în care a izbucnit incendiul se aflau echipamente IT şi maculatură.

"Toată lumea e bine. E o persoană la spital...Atac de panică. Din cauza emoţiei, dar ceilalţi sunt bine până acum. Suntem un centru de procesare şi avem computere şi servere. Atât! Eraţi toţi în clădire? Eram toţi în clădire şi a fost evacuată imediat!", a povestit managerul jurnaliştilor.

Pompierii au intervenit cu 3 autospeciale de stingere, 3 ambulanţe SMURD, un echipaj de descarcerare şi o scară mobilă folosită pentru evacuarea persoanelor aflate la etajele superioare.