MENIU

Ea este tânăra care-i închide pe turiştii străini într-o temniţă a Clujului

<p>Ancuta, frumoasa care-i inchide pe turistii straini intr-o temnita a Clujului</p>
<p>Ancuta, frumoasa care-i inchide pe turistii straini intr-o temnita a Clujului</p>

La doar 23 de ani, o tanara a pus pe picioare o afacere nemaivazuta la Cluj, atat de spectaculoasa si incitanta, incat e pe primul loc in topul atractiilor orasului pentru straini, potrivit ziardecj.ro.  Scenariul e de film horror: un Savant Nebun guverneaza subsolul de sub localul Q Cafe si fiecare grup care intra e inchis pe loc. Captivii au la dispozitie 60 de minute sa gaseasca toate indiciile care duc la deschiderea usii de la intrare. 

The Dungeon functioneaza de la mijlocul lui octombrie 2013 si a atras pana acum zeci de grupuri, de toate varstele si categoriile, din mai toate colturile lumii. De luni pana duminica, de la ora 15.00 si pana la miezul noptii fiecare grup ajunge in subsolul de pe strada Petru Maior, nr. 13, compus din doua incaperi si un hol, intra in laboratorul Savantului Nebun si usile se inchid imediat in urma lor. Au la dispozitie exact o ora ca sa descopere coduri, indicii, sa reuseasca sa evalueze situatia pentru a gasi solutia de iesire. De voie, de nevoie, toti membrii echipei trebuie sa coopereze, sa comunice si sa se provoace reciproc pentru a ajunge la ideea salvatoare. Toata aceasta presiune creeaza adrenalina, distractie la cote maxime si sudeaza echipele.

Pe langa echipele de clujeni, mai ales angajati din zona IT pentru care “intemnitarea” a devenit activitate potrivita teambuilding, au venit si foarte multi straini. Au fost echipe din Australia, Suedia, Marea Britanie, Israel, Slovacia, Croatia, SUA, Franta, Austria, Turcia sau Olanda.

Citeşte mai mult pe ziardecj.ro

Mai multe articole despre:
Cluj temnita ancuta the dungeon