MENIU

DRAMĂ cumplită. Două fetiţe erau ţinute în sclavie în casa părinţilor

Fetiţe tratate precum sclavele de familie. S-a întâmplat în comuna ieşeană Cositeni, unde două copile, de 8 şi 15 ani, au fost ţinute flămânde de părinţi, bătute, puse la muncă şi agresate sexual de tatăl vitreg. Deşi cazul este în atentia procurorilor din iarna lui 2014, abia acum au fost arestaţi preventiv cei care le-au distrus copilăria fetelor.

La vârsta la care cei mai mulţi dintre copii se gândesc doar jucării și dulciuri, două fetiţe mâncau resturi, tăiau lemne şi mergeau să le aducă părinţilor ţigări şi băutură.

Când nu reuşeau erau bătute şi agresate sexual. Fetele de 8 şi 15 ani au îndurat ani la rând tratamentul, până când mai multe profesoare ale lor şi-au dat seama că este ceva în neregulă. Vecinii n-au văzut însă nimic suspect.

Potrivit procurorilor, cele două fete se hrăneau deseori doar cu ce primeau de la şcoală şi erau bătute constant. Părinţii au fost arestaţi după 10 luni de când fetele au fost luate în plasament. Arestat a fost acum și un vecin care a încercat să o violeze pe una dintre fete.

Fetele mai au un frate și o soră, de un an și de trei ani, luaţi şi ei în plasament de autorități.

Mai multe articole despre:
Iaşi fetiţe abuz sexual