MENIU

Dorel "loveşte" la Brăila: ce au făcut muncitorii care trebuiau să reabiliteze o stradă

Angajaţii unei firme de construcţii au săpat în acest weekend o arteră pietruită din Brăila pentru a o asfalta. Au realizat însă că au greşit strada, aşa că au acoperit-o la loc cu pietre şi pământ.

Zeci de drumuri pietruite din Brăila sunt în plin proces de reabilitare într-un proiect care a costat peste 16 milioane de lei. Printre ele se află şi strada Alecu Russo, din cartierul Radu Negru.

Localnicii s-au bucurat în weekend când au văzut utilajele lucrând. Ei sperau că vor scăpa în sfârşit de praf şi noroaie. S-au înşelat. Muncitorii au greşit strada. Pentru această zonă nu există încă autorizaţie de construcţie, aşa că excavatoarele au acoperit cu pământ lucrarea. Localnicii spun că aşa a fost avariată şi canalizarea montată în urmă cu doar doi ani.

"S-a înfundat canalizarea pentru că nu au pus capac şi s-a pus dus pământul. Au săpat vineri, sâmbătă şi azi şi acum o astupă înapoi", a povestit un localnic.

Reprezentanţii firmei de construcţii au recunoscut senin că au comis o eroare şi că nu s-au uitat cum trebuie pe documente.

"A fost o greşeală. S-a greşit, asta este greşeala noastră. Noi o plătim", e explicat maistrul Nicolae Belciugan.

Strada a devenit acum impracticabilă. Cu toate astea, primăria Brăila a anunţat că nu va amenda constructorul.

Mai multe articole despre:
muncitori Brăila reabilitare groapă greşeală stradă