MENIU

Directorul Casei de Asigurări de Sănătate Gorj a murit pe masa de operaţie

Valeriu Buju Cojcaru era internat pentru o simplă operație laparoscopică de colecist. Imediat după ce acesta a fost anesteziat, directorul CAS a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au încercat resuscitarea pacientului, dar eforturile au fost în zadar. Cojocaru avea 41 de ani.

Valeriu Buju Cojocaru, directorul Casei de Asigurări de Sănătate Gorj, a murit pe masa de operaţie, marţi, imediat după ce a fost anesteziat pentru o intervenţie chirurgicală banală, scrie observator.tv

În vârstă de 41 de ani, directorul executiv al CAS Gorj, Valeriu Cojocaru s-a internat la Spitalul Orăşenesc Bumbeşti-Jiu pentru o banală intervenţie laparoscopică de colecist.

Imediat după ce a fost anesteziat, directorul CAS a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii au încercat zeci de minute să îl resusciteze.

Din nefericire, toate eforturile au fost în zadar.

Valeriu Cojocaru a fost declarat mort pe masa de operaţie. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie, expertiză care va stabili cauza exactă a morţii.

Între timp, poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, ancheta fiind coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.