MENIU

Descoperire macabră în pădurea bântuită de lângă Cluj-Napoca

Descoperire macabră în Pădurea Hoia, de lângă Cluj-Napoca. Fragmente din cadavrul unei persoane au fost descoperite de un trecător, care a și dat alarma la 112. Imediat, pădurea bântuită a fost împânzită de polițiști, care au verificat cum a murit victima.

Fragmentele din cadavru, ce par a fi ale unui bărbat, au fost găsite în jurul orei 15.00 de un trecător. Bărbatul a sunat la 112 și a anunțat macabra descoperire, scrie ziarulclujean.ro.

Polițiști, procurori și medici legiști au ajuns la locul indicat pentru a analiza rămășițele din corpul uman. După cercetările de la fața locului, oasele au fost duse la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca. Medicii legiști încearcă să stabilească cauza decesului, dar și cine este persoana.

Totuși, primele indicii par să fie furnizate chiar de locul în care au fost găsite rămășițele umane.

Dacă în primă fază anchetatorii credeau că au de-a face cu o crimă, deaspura rămășițelor umane, într-un copac, a fost găsită o sfoară. Acest lucru îi duce cu gândul pe oamenii legii la o sinucidere. În urmă cu aproximativ o lună, un bărbat a dispărul de la domiciliu și este posibil ca oasele să-i aparțină.

Mai multe articole despre:
cadavru pădure bântuită