MENIU

De tot râsul! Şi-a anunţat nunta cu bannere legate pe stâlpi

Încercarea unei familii de romî din Târgu Jiu de a-şi anunţa nunta cu ajutorul unui banner legat între doi stâlpi de electricitate s-a încheiat cu o amendă usturătoare, dar şi cu o publicitate neaşteptată pentru evenimentul respectiv.

  „În data de 7 august 2019 va avea loc nunta lui Andrei & Olesia, copiii lui Florin şi Budi. (...) Invitat special: Nicolae Guţă“. Acesta este textul scris pe bannerul care a apărut intre doi stâlpi, în cartierul Obreja din Târgu Jiu, potrivit Realitatea de Gorj.

După ce fotografiile cu insolitul anunţ au început să circule pe reţelele de socializare, polițiștii s-au autosesizat şi au descoperit că bannerul a fost instalat fără acordul furnizorului de energie electrică. Femei care l-a montat a fost amendată cu 4.000 de lei.

Gestul a fost explicat de consilierul prefectului de Gorj pe probleme de romi: „Se pun aceste afișe ca să nu se suprapună nunțile. La noi este o problemă, să nu pui nunta sau botezul în aceeași zi cu un alt eveniment, având în vedere că este o comunitate restrânsă. Atunci, oamenii își iau niște măsuri. Anunțurile privind organizarea de nunți sau alte evenimente se pun în centrul cartierului, dar pe case“, potrivit Impact de Gorj.

sursă foto:idg.ro

Mai multe articole despre:
amendă Gorj romi banner