MENIU

Cei mai proşti hoţi din Bucureşti, surprinşi de camera de supravegehere. Un video fabulos

Hoţi de tot râsul! Camerele de supraveghere montate pe scara unui bloc din sectorul cinci al Capitalei au surprins imagini hilare cu trei hoţi în acţiune. Deşi au crezut că dau lovitura vieţii, într-un final, indivizii s-au mulţumit cu un ghiveci cu flori, un grătar sau o bicicletă pentru copii. 

Primul episod a avut loc în 14 martie, într-un bloc din Cartierul Sălaj al Capitalei. În înregistrare se vede cum doi indivizi intră în scara blocului, după ce un locatar a răspuns la interfon şi le-a permis accesul.

Cei doi au scotocit în subsolul blocului, au căutat pe fiecare palier ceva de furat, dar nu au găsit nimic. La ieşire din bloc, însă, unul dintre hoţi pune ochii pe trei ghivece cu flori.

Dacă tot au bătut drumul, cei doi îl aleg pe cel care conţine... cel mai mult pământ.

Acelaşi bloc a fost prădat în 2014, de un alt hoţ. Imaginile arată cum bărbatul intră în imobil după ce se alătură unui grup de locatari. S-a urcat în lift şi a realizat că sunt camere de supraveghere, dar era deja prea târziu.

După ce a verificat fiecare etaj, prima captură este un grătar. Fuge din bloc de teamă să nu fie prins, dar 10 minute mai târziu se întoarce. În speranţa că nu îi va apărea faţa din nou pe înregistrare, hoţul îşi pune un ghiozdan pe cap, iar de data aceasta şterpeleşte o bicicletă pentru copii.

Mai multe articole despre:
hoţi Bucureşti scară