MENIU

Bătrână de 72 de ani, cercetată pentru fraudă electorală. Ce a făcut femeia

ALEGERI LOCALE BRAŞOV 2016. O femeie de 72 de ani, membră a unei comisii de vot din Predeal, este cercetată pentru fraudă electorală după ce s-ar fi găsit un buletin de vot deja ştampilat printre hârtiile pe care aceasta le avea pe birou.

ALEGERI LOCALE BRAŞOV 2016. Incidentul s-a petrecut la secţia de votare nr. 242 din Predeal, când printre listele electorale aflate pe biroul uneia dintre membrele comisiei de votare a fost găsit şi un buletin de vot care avea deja ştampilă pe unul dintre candidaţi.

Femeia în vârstă de 72 de ani a fost audiată de poliţişti şi i s-a deschis dosar penal pentru fraudă electorală, ea urmând să fie cercetată în libertate. Dosarul ei a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, relatează presa locală.

De asemenea, un alt incident s-a petrecut la o secţie de votare din localitatea Săcele, după ce o bătrână de 74 de ani a plecat de la urnă cu ştampila de vot. Femeia s-a întors ulterior cu ştampila, în acest caz urmând să se facă cercetări, mai precizează sursa citată.