MENIU

Bărbat condamnat la cinci ani de închisoare după ce a violat-o pe bunica soţiei sale

<p>Bărbat condamnat la cinci ani de &icirc;nchisoare după ce a violat-o pe bunica soţiei sale</p>

Un bărbat de 40 de ani, din localitatea Tanacu, judeţul Vaslui, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru viol, după ce a abuzat-o sexual pe bunica soţiei sale, o femeie de 80 de ani, care a ajuns în stare gravă la spital din cauza traumelor suferite.

Magistraţii Judecătoriei Vaslui l-au condamnat la cinci ani de închisoare pe Petruţ Chelaru, care, la începutul lunii noiembrie 2013, a violat o bătrână de 80 de ani, care era bunica soţiei sale, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit rechizitoriului prezentat în instanţă de către procurori, violul s-a petrecut în casa nepoatei, pe care bătrâna i-o lăsase acesteia moştenire, victima fiind ţinută de mâini şi obligată de bărbatul de 40 de ani să întreţină relaţii sexuale.

Anchetatorii susţin că femeia de 80 de ani s-a dus în vizită la nepoata sa, unde a rămas pe timp de noapte din cauza stării precare de sănătate care nu-i mai permitea să se întoarcă acasă. La un moment dat, bărbatul a început să provoace scandal, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, motiv pentru care soţia acestuia a plecat de acasă, dormind la o vecină.

Pe parcursul nopţii, Petruţ Chelaru s-a trezit şi s-a dus în camera bătrânei, pe care a abuzat-o sexual. Dimineaţă, nepoata femeii a revenit la domiciliu şi, în pofida celor povestite de bunica sa, nu a reclamat nimic Poliţiei pentru că nu a crezut-o pe bătrână. Abia după aproape o săptămână, nepoata a decis să îl cheme pe medicul de familie, având în vedere că femeia de 80 de ani se simţea rău.

În urma consultaţiei, medicul a decis să sune la numărul de urgenţă 112 pentru a solicita o ambulanţă, bătrâna fiind transportată în stare gravă la spital.

Sesizaţi de către medicul din Tanacu, poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz, bărbatul de 40 de ani fiind reţinut pe bază de ordonanţă. Ulterior, acesta a fost prezentat de procurorul de caz în faţa instanţei, magistraţii Judecătoriei Vaslui emiţând mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub acuzaţia de viol.

Mai multe articole despre:
Vaslui viol soţie bunică