MENIU

Au fugit de la liceu şi s-au dus direct într-un bar. "Aventura" lor s-a încheiat, însă, la spital

Trei elevi de la Liceul Tehnologic "Gheorghe Pop de Băseşti" din Cehu Silvaniei au ajuns la spital, după ce li s-a făcut rău într-un bar.

Adolescenţii fugiseră de la şcoală după prima oră şi se duseseră într-un local din centrul oraşului. La un moment dat, aceştia au început să se simtă rău, aşa că o ambulanţă a fost chemată la faţa locului.

Trasportaţi ulterior la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean, tinerii au fost diagnosticaţi cu stare post consum de substanţe psihoactive, scrie presa locală.

În acest context, medicii i-au sesizat pe poliţişti, care au sosit la spital şi au solicitat probe biologice de la cei trei elevi. Liceenii nu au avut nevoie de internare.

"Aveau o stare de oboseală accentuată, din ce am putut eu să îmi dau seama", a explicat Horațiu Năprădean, directorul Liceului Tehnologic "Gheorghe Pop de Băseşti".

"Fapta lor, chiar dacă ar fi una gravă, intră în autoritatea poliției. Categoric, pentru comportamentul lor, o să luăm și noi măsuri, dar nu pot fi măsuri dure. Așteptăm, însă, rezultatele oficiale ale anchetei, să vedem clar dacă au consumat ceva interzis sau nu", a mai precizat el.

Potrivit sursei citate, cazul se află în cercetare la Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj.