MENIU

Accident rutier grav în Hunedoara: nouă persoane au fost rănite

Inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara a activat, vineri, planul roşu de intervenţii, după ce pe un drum naţional un autotren a lovit un microbuz cu pasageri. Primele informaţii arată un bilanţ de 10 răniţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul rutier s-a produs pe drumul care leagă judeţul Hunedoara de judeţul Caraş-Severin, la locul respectiv fiind trimise echipaje de prim-ajutor atât din Hunedoara, cât şi din Caraş.

”S-a produs un accident rutier la Zeicani, pe DN 68 A. În evenimentul rutier este implicat un microbuz şi un autotren. Nu avem informaţii la acest moment despre vreo persoană decedată. Şoferul microbuzului ar fi încarcerat. Inspectorul şef al ISU a activat planul roşu de intervenţie, ceea ce înseamnă că se deplasează forţe sporite”, a declarat, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Tot din primele informaţii a rezultat că microbuzul circula regulamentar dinspre Timişoara spre Târgu-Jiu, iar TIR-ul a pătruns pe contrasens.

Mai multe articole despre:
accident răniţi Hunedoara ISU