MENIU

Accident pe trecerea de pietoni! O elevă de 9 ani a fost rănită

O fetiţă de 9 ani din Pitesti a ajuns la spital dupa ce a fost acroşată de o şoferiţă neatentă pe o trecere de pietoni. Maşina a lovit-o în plin şi a aruncat-o câţiva metri, iar eleva a leşinat. Din fericire, starea de sănătate a copilului este stabilă.

Accidentul s-a petrecut într-o intersecţie în care semnele de circulaţie au fost schimbate de curând. Şoferiţa neatentă circula cu viteză şi nu a văzut-o pe fetiţa care traversa. Micuţa a fost aruncată câţiva metri, iar zeci de oameni au sărit în ajutorul ei. Femeia speriată şi-a sunat soţul şi a urcat într-o maşină de teamă să nu fie linşată.


Fetiţei i-a fost acordat primul ajutor şi a fost transportată la Spitalul de Pediatrie din Piteşti. Când a auzit ce s-a întâmplat, mama ei a alergat cu celălalt copil în braţe la ambulanţă.
Martorii spun că şoferiţa poartă toată vina pentru producerea accidentului.

Oamenii sunt revoltaţi că, de când semnele de circulaţie au fost schimbate, au început problemele în trafic.

Fetiţa de 9 ani a fost transportată la Spitalul de pediatrie din Piteşti, iar medicii spun că starea ei de sănătate este stabilă.


Poliţiştii au început ancheta în acest caz, iar prima concluzie este că şoferiţa nu a apucat să frâneze. Femeia aflată la volan a rămas fără permis şi este cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă.

Mai multe articole despre:
poliţişti accident trecere de pietoni