MENIU

Accident mortal în Timişoara

Scene de groază pe drumul care leagă Timișoara de Lugoj, sâmbătă dimineața. Doua persoane au murit, iar o a treia a rămas încarcerată într-un autotren, în urma unui accident în care au mai fost implicate încă două mașini.

Accidentul  a avut loc între localitățile Ghiroda și Remetea Mare din județul Timiș, sâmbătă dimineața. Din primele cercetări, șoferul unuia dintre autovehicule, care se îndrepta spre Lugoj, a intrat în depășirea celui de-al doilea, care se deplasa în același sens, fără să se asigure, și s-a izbit de autotrenul care venea din direcția opusă, scrie Tion.ro.

Impactul a fost atât de violent încât oamenii legii nu au putut încă stabili care dintre cele două mașini a fost cea care a intrat în depășire. Șoferii celor două autoturisme au murit pe loc, iar conducătorul autotrenului a rămas încarcerat în autovehiculul răsturnat pe marginea drumului.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de Poliție, ambulanță și de la descarcerare, iar acestea din urmă au lucrat aproximativ trei ore pentru a-l scoate pe șoferul autotrenului dintre fiarele contorsionate, acesta fiind grav rănit.

Mai multe articole despre:
Timişoara poliţie accident mortal