MENIU

Accident groaznic. Un tir a rămas fără frâne şi a distrus totul dintr-o parcare

Un accident groaznic a avut loc azi putin inainte de ora 18.00 la intrarea in Zalau. Un TIR incarcat cu fier a ramas fara frane la coborarea de pe Meses, iar soferul a ales sa "sacrifice" parcarea Transurbis, aflata vis a vis de Hanul Drumetilor, pentru a pune capat "cursei" infernale.

Soferul cobora in viteza cu toate semnalele luminoase pornite. In cabina masinii se mai afla o femeie - martorii oculari spun ca era sotia soferului. Atat soferul, cat si insotitoarea lui faceau semne disperate pe geamurile cabinei si strigau trecatorilor sa se dea la o parte, constienti ca urmeaza un dezastru. Asa a si fost. Scena accidentului arata groaznic, scrie graiulsalajului.ro.

TIR-ul a intrat cu viteza in primul autobuz al Transurbis parcat in spatiul special amenajat al companiei de transport in comun. Autobuzul era gol. A fost facut ferfenita. La impact, incarcatura din TIR "a zburat" distrugand tot ce a prins pe o raza de 30 de metri. Autoturisme parcate in incinta spalatoriei auto din vecinatatea parcarii Transurbis au fost distruse complet.

In primele minute dupa impactul dezastruos, in zona se instalase panica. Martorii oculari spun ca TIR-ul a trecut peste sensul giratoriu din fata Hanului Drumetilor, iar la impactul cu autobuzul Transurbis s-a auzit un zgomot infernal. Autobuzul a fost tarat prin gardul care separa parcarea de spalatoria auto aflata mai jos si a daramat cu zgomot panoul publicitar urias din zona.

Mai multe articole despre:
accident tir frâne