MENIU

Accident grav pe linia tramvaiului 41. Traficul, blocat pentru zeci de minute

Un accident grav s-a produs joi dimineaţă pe linia tramvaiului 41. O persoană a căzut din tramvai. Potrivit primelor informaţii, o ambulanţă a ajuns la faţa locului în jurul orei 8.30. 

UPDATE 11.20: RATB a transmis un comunicat în care precizează că astăzi, în jurul orei 8.05, pe linia tramvaiului 41, la staţia Virtuţii, zona Pod Ciurel, pe sensul spre Piaţa Presei Libere, unui călător aflat în mijlocul de transport, i s-a făcut rău şi, la coborâre, a căzut pe refugiu, în dreptul uşii a treia.

Conform procedurilor legale, tramvaiul a fost nevoit să staţioneze, aşteptând sosirea la faţa locului a unor echipaje de la SMURD şi de la Poliţie. Călătorul a fost preluat de ambulanţă şi dus la Spitalul Municipal.

Incidentul a generat blocarea circulaţiei tramvaielor şi perturbarea traficului pe această linie. Pentru preluarea călătorilor care circulau pe linia de tramvai 41, RATB a introdus o linie navetă de autobuze, 641.

Circulaţia a fost reluată la ora 8.50, linia navetă continuând să funcţioneze până la reintrarea în graficele programate.

UPDATE: 09.30 În jurul orei 9.00, circulaţia tramvaielor a fost reluată. 

Traficul a fost complet blocat în zona Pod Ciurel, timp de 45 de minute. Oamenii au coborât din tramvaie şi au luat-o pe jos. 

Din informaţiile transmise de politiştii aflaţi la faţa locului este vorba de un accident cu victime, iar circulaţia nu poate fi reluată până când nu se efectueaza pozele necesare anchetei. 

Persoana rănită a fost transportată la spital în jurul orei 8.30, însă momentan nu se ştie care este starea ei. 

Mai multe articole despre:
accident tramvai