MENIU

Accident grav între un tir şi un microbuz: trei persoane au fost rănite

Trei persoane au fost rănite, luni dimineaţă, după ce un microbuz în care se aflau şoferul şi 16 pasageri s-a ciocnit frontal cu un TIR, pe DN 7, în judeţul Arad. Traficul în zonă se desfăşoară alternativ, pe o bandă din cele două ale şoselei, scrie News.ro. 

Accidentul a avut loc pe timp de ploaie, între localităţile arădene Milova şi Lipova, pe DN 7, unde un microbuz cu pasageri şi un TIR, care circulau din sensuri opuse, s-au ciocnit frontal.

Potrivit Poliţiei Arad, în microbuz se aflau şoferul şi 16 pasageri, iar trei dintre călători au suferit răni, fiind preluaţi de ambulanţe SMURD, pentru a fi transportaţi la spital. Medicii afirmă că rănile nu le pun viaţa în pericol celor trei pacienţi.

În urma impactului, rezervorul de motorină al microbuzului s-a fisurat, iar o parte din carburant s-a scurs pe şosea, pompierii intervenind pentru îndepărtarea acestuia.

Traficul pe DN 7 a fost blocat aproximativ 30 de minute, pentru intervenţia echipajelor de prim-ajutor, iar la ora transmiterii acestei ştiri se circulă pe o bandă din cele două ale şoselei, alternativ.

Poliţiştii, care fac cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-au ciocnit cele două vehicule, estimează că traficul va reveni la normal în jurul orei 10.30.

Mai multe articole despre:
accident microbuz Arad răniţi tir