MENIU

ACCIDENT FEROVIAR în judeţul Vaslui. Patru oameni au murit

ACCIDENT FEROVIAR în judeţul Vaslui. CINCI VICTIME

ACCIDENT FEROVIAR. Un tren a lovit o maşină care a trecut calea ferată fără să se asigure. Patru persoane au decedat în urma acestui ACCIDENT FEROVIAR.

ACCIDENT FEROVIAR. Patru persoane au decedat, duminică seară, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un tren InterRegio, la ieșirea din municipiul Vaslui, traficul feroviar în zonă fiind întrerupt în condițiile în care locomotiva garniturii a fost avariată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit primelor informații, cele patru victime sunt două femei și doi bărbați, iar mașina în care se aflau era înmatriculată în județul Galați.

Polițiștii au spus că șoferul mașinii nu a respectat semnalele acustice și luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferată din zona depozitelor de la ieșirea din municipiul Vaslui spre Bacău, autoturismul fiind lovit de tren.
Circulația feroviară în zonă a fost întreruptă, întrucât locomotiva trenului a fost avariată în urma impactului cu autoturismul.

ACCIDENT FEROVIAR. Ce spune CFR

ACCIDENT FEROVIAR. "CFR Călători informează ca în jurul orei 17.50, la aproximativ 200 de metri de intrarea in statia Vaslui, la trecerea de nivel cu calea ferată, trenul InterRegio 1666 Iasi – Bucureşti Nord a lovit un autoturism care s-a angajat în trecerea acesteia fără să se asigure, fiind proiectat in afara gabaritului caii ferate. Din primele informatii, se pare ca incidentul s-a soldat cu 5 victime, pasageri ai autoturismului. Precizăm ca cei aproximativ 60 de pasageri din tren şi echipa de locomotivă sunt în afara oricărui pericol. Personalul feroviar a avizat Serviciul SMURD care a intervenit de urgenta. În urma impactului, locomotiva a fost avariata, urmad ca trenul sa isi continue calatoria cu o alta locomotiva ce va sosi din statia Vaslui. La acest moment, traficul feroviar de pe ruta Iasi- Vaslui –Barlad este intrerupt. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru intarzierile survenite in circulatia trenurilor și informează că depune toate eforturile pentru reluarea traficului în condiții de siguranță, în cel mai scurt timp", se arată într-un comunicat de presă al CFR.

Mai multe articole despre:
accident tren victime CFR Călători