MENIU

ACCIDENT FEROVIAR: 3 vagoane ale unui tren de marfă au DERAIAT, lângă Timişoara. CIRCULAŢIA BLOCATĂ

Tren deraiat, l&acirc;ngă Timişoara. FOTO: <a href="http://ziuadevest.ro/actualitate/45478-accident-feroviar-langa-timisoara-circulatia-rutiera-este-blocata-intre-ciarda-rosie-si-urseni" target="_blank">ziuadevest.ro</a>

Trei vagoane ale unui tren de marfă care transportau motorină au deraiat, miercuri seară, în apropiere de Timişoara, pompierii spunând că nu există pericol de explozie, transmite corespondentul Mediafax.

Calea ferată era într-o stare proastă în zonă, iar în urma accidentului a fost serios avariată. Vagoanele transportau motorină, însă nu au existat scurgeri de combustibilul.

"O cisternă s-a răsturnat şi a mai angrenat încă patru vagoane deraiate, calea ferată e complet distrusă pe 30 de metri. Vagoanele sunt sărite de pe şine. Astăzi după-amiază s-a întâmplat. Noi, cu postul de poliţie din Moşniţa Nouă, dirijăm circulaţia pe rute ocolitoare. Între Ciarda Roşie şi Urseni drumul este blocat. Nimeni nu vine să intervină. Ar putea să deblocheze drumul. Nu a venit nimeni, doar mecanicul de pe locomotivă. Cisterna e încărcată cu motorină. Nu s-a deversat nimic”, spunne Ioan Sorincău, primarul din Moşniţa Nouă, scrie ziuadevest.ro.