MENIU

A spulberat trei mașini și a murit într-un morman de fiare

Un teribil accident a avut loc miercuri seara în Brăila. Un șofer băut și cu permisul suspendat a murit după ce a lovit trei mașini. 

Un şofer de 39 de ani, din Brăila, aflat la volanul unei Dacia Super Nova, a plecat în trombă de la semaforul din faţa Şcolii Fănuş Neagu (nr. 2), a intrat într-o depăşire neregulamentară, încălcând dunga continuă, iar la revenirea pe sensul său de mers a pierdut controlul volanului, a lovit un Mitsubishi care era parcat pe partea dreaptă.

Apoi, şi-a continuat traseul într-un mers sinuos, a intrat pe contrasens, s-a lovit frontal cu o dubă care circula regulamentar din sens opus, s-a întors în şosea şi s-a oprit într-un alt autoturism parcat regulamentar, scrie Obiectivbr.ro.

În urma evenimentului au rezultat 3 victime. La faţă locului au ajuns două echipaje de descarcerare, care au scos victimele din maşină. Pompierii au descarcerat atât şoferul vinovat, cât şi pe cel al dubiţei.

Şoferul dubei s-a ales cu leziuni la membrele inferioare, pasagera din dreapta faţă din Dacie cu fractură la picior, iar şoferul vinovat a ieşit cel mai şifonat, el fiind resuscitat. Fără succes însă. Șoferul, identificat drept, Richard Daniel Duret, a murit.

Conform analizelor preliminare, Duret Daniel ar fi consumat bauturi alcoolice inainte sa urce la volan. 

Prietenii spun de altfel despre Daniel că era un teribilist în trafic, drept dovadă, conform unor surse din Poliţie, el a fost amendat de mai multe ori de poliţiştii de la Rutieră, ba chiar a avut destul de des şi permisul suspendat.

Potrivit Infobraila.ro, fata ranita in accidentul de aseara se afla in stare grava, internata la sectia Ortopedie, a Spitalului Judetean. Aceasta are varsta de 17 ani si a suferit fractura de col humeral, de cot stang, de bazin si de femur stang. Soferul dubei se afla internat la sectia Chirurgie 1, diagnosticul acestuia fiind contuzie toracico – abdominala.  

Mai multe articole despre:
accident Brăila