MENIU

ŞOCANT: Un recidivist care a atacat cu toporul un polițișt, cercetat în libertate

Decizie surprinzătoare a unui procuror argeşean. Un recidivist care a încercat să atace cu toporul un poliţist va fi cercetat în libertate. Bărbatul a fost împușcat de un polițist după ce a sărit cu toporul la el. S-întâmplat în localitatea Bughea de Sus, acolo unde bărbatul s-a certat inițial cu un vecin pe care l-a agresat atât înainte, cât și după venirea polițiștilor sesizati prin 112.

Agenții au încercat să-i despartă, moment în care un bărbat de 38 de ani a intrat în curtea lui, aflata în apropiere și a luat un topor. I-a amenințat până și pe polițiști cu aceasta, iar în acel moment un agent s-a văzut nevoit să facă uz de armă.

A tras câteva focuri în plan vertical, iar apoi spre agresor, pe care l-a rănit. Un glonț i-a intrat în gamba stânga. Bărbatul a fugit în casă, iar apoi a refuzat să meargă la spital cu ambulanța. A ajuns într-un final la spitalul din Câmpulung, tot cu scandal și a fost îngrijit de cadrele medicale.

Polițiștii au deschis un dosar pentru ultraj și l-au înaintat către Parchet, dar bărbatul nu a fost reținut, mai mult și-a luat un avocat prin intermediul căruia tine legătura cu autoritățile.

Detalii pe Realitatea de Argeș

Mai multe articole despre:
poliţişti împuşcat