MENIU

3 persoane, între care o gravidă, spulberate de mașină, în timp ce se aflau pe o bancă 

3 persoane, între care o gravidă, spulberate de mașină, în timp ce se aflau pe o bancă

Un bărbat din localitatea Cuzdrioara, care se afla al volanul unui autoturism, a provocat un accident rutier, pe DN 17C, în localitatea Salva, soldat cu rănirea a trei persoane. Victimele au fost transportate la spital.

Echipajul de prim ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD au intervenit, duminică seara, în localitatea Salva, la un accident rutier în urma căruia trei persoane, printre care și o femeie gravidă, au ajuns la spital.

Cele trei persoane rănite se aflau pe o bancă, în fața unei case.

Potrivit primelor verificări efectuate la fața locului de polițiștii din Năsăud, șoferul unui autoturism care circula pe direcția Salva-Nimigea, un bărbat în vârstă de 49 de ani, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul direcției, au ieșit în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în în afara părții carosabile.

"Din impact, autoturismul a ricoșat, accidentând trei persoane – două femei de 64 și 27 de ani și un bărbat de 60 de ani – care se aflau pe banca din fața locuinței", a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Bărbatul de 60 de ani a fost găsit de echipajele medicale în stop respirator.

Citește continuarea pe realitateadebistrita.net.  

Mai multe articole despre:
accident bistrita