MENIU

Zodiile de femei pe care toți bărbații le ocolesc. Materialistele horoscopului - toacă toți banii din casă

Când vine vorba despre alegerea perechii, bărbaţii sunt foarte atenţi la femeile pe care le au în preajmă. Dacă sunt pe gustul lor, vor face orice este posibil pentru a le cuceri, dar dacă nu îndeplinesc standardele lor, le ocolesc pe cât posibil. 

Există tipuri de femei care pur şi simplu nu reuşesc să menţină relaţii pe termen lung, iar acest lucru nu este neapărat un lucru bun pentru un bărbat.

Leu

Se ştie despre femeia Leu că este una dintre cele mai încăpăţânate şi arogante din tot zodiacul. Este în stare să încalce orice principiu pentru a ajunge acolo unde doreşte. Se înalţă strivindu-i pe cei cu mai mult bun-simţ decât ea. Consideră că a atins poziţia cuvenită doar atunci când a trecut prin toate etapele posibile şi când a depus toate eforturile posibile. Femeia Leu are o părere extraordinară despre ea. Însă acest lucru nu reflectă neapărat realitatea, ci pune bărbaţii pe fugă. Nativa este foarte materialistă şi privește lucrurile doar din prisma banilor.

Săgetător

Femeia Săgetător poate să spună unele lucruri care să nu le placă bărbaţilor sau chiar să îi îngrozească. Uneori este atât de sinceră, încât bărbaţii ar prefera un strop de minciună care să mai înfrumuseţeze puţin adevărul. Aceasta se lasă foarte greu înduplecată şi este nevoie de un efort considerabil pentru a fi convinsă de ceva. Nu îşi va sacrifica în nici un fel propria personalitate sau libertate pentru un bărbat.

Capricorn 

Femeia Capricorn nu suportă stabilitatea şi rutina. Acest lucru poate cauza o stagnare de care ar fugi oricare bărbat. Are standarde atât de ridicate, încât bărbaţii simt că nu o să le poată face faţă. Nativa poate deveni extrem de critică cu cei din jur, lucru care poate deranja. Îşi doreşte să deţină lucruri care să îi facă pe alţii invidioşi, transformând această atitudine în scop principal.

 

Mai multe articole despre: