MENIU

Zodiile care trăiesc toată viața în întuneric - invidioșii horoscopului

Sunt zodii care parcă răspândesc o aură orbitoare în jurul lor, aducând lumină chiar și în cele mai triste împrejurări. De partea cealaltă, sunt și nativi care se limitează să trăiască în locuri întunecate în care, din păcate, se închid din propria voință.

Descoperă și tu care sunt semnele care își duc zilele în întuneric, fără a cunoaște puterea vindecătoare a luminii!

Scorpion

Suntem sigure că nici măcar tu nu ești uimită de faptul că ai fost inclusă pe lista semnelor care se retrag în partea întunecată a vieții. Ceea ce te ține pe tine departe de lumină este tocmai intensitatea sentimentelor tale: în timp ce nimeni nu poate nega că ești o ființă emotivă, pasională, te lași invadată tot timpul de acele trăiri cu o componentă puternic negativă.

Berbec

Da, suntem conștiente, ești semnul focului, dar crede-ne, astrele nu au greșit atunci când te-au inclus pe această listă! De ce spunem că trăiești în întuneric? Pentru că refuzi să îți lași mintea deschisă, să îmbrățișezi lumina unei lumi noi. Dacă întunericul în care trăiește companionul tău Scorpion e unul moral, tu ai mai degrabă parte de o negură intelectuală.

Fecioară 

La prima vedere, tu conferi oamenilor impresia că ești un cumul de calități, dar adevărul este că te macină pe interior o atitudine critică mușcătoare! Întunericul în care trăiești e croit chiar cu mâna ta, iar cele mai puternice chinuri ale sale te au autoare chiar pe tine. Pe lângă pretențiile uriașe pe care le ai de la tine, „excelezi” și în invidie.

Mai multe articole despre:
horoscop zodii invidie