MENIU

Zodiile a căror viață se schimbă până la sfârșitul anului. Răsturnări spectaculoase de destin - luna emoțiilor

Zodiile a căror viață se schimbă până la sfârșitul anului

Firul mistic al sorții va crea premizele marilor răsturnări de destin, iar deciziile pe care aceste zodii le iau vor grăbi transformarea. 

Toate aspectele vieții vor fi atinse de vântul schimbării, dar anumite arii vor fi influențate în mod deosebit, în funcție de zodie. 

Taurul este smuls din rutină

Pentru Taur, nimic nu va mai fi la fel către sfârșitul acestui an. Lumea cu care s-a obișnuit va fi zguduită din temelii, de evenimente neașteptate, în special pe plan profesional și al iubirii. 

După mulți ani de siguranță financiară, dificultățile apărute în lunile care urmează îi vor obliga pe Tauri să-și schimbe total stilul de viață. Vor fi nevoiți să caute posturi mai avantajoase și se vor antrena într-un iureș profesional fără precedent, din care nu vor lipsi, însă, succesele și sentimentul de împlinire.

Leul își împlinește visele

Pentru Leu, sfârșitul lui 2021 este  o perioadă a împlinirilor, pe toate planurile: o nouă relație sau chiar o căsătorie, o nouă casă, un nou proiect profesional, totul se revigorează în calea sa. Chiar și interior, Leul simte că primește un suflu proaspăt, devenind mai încrezător și mai echilibrat ca oricând. 

Influențele echilibrante ale Balanței vor face ca unii Lei, aflați de mai multă vreme într-o legătură, să spună ”Da!” în fața altarului.

Săgetătorul trece prin încercări dificile

Pentru Săgetător, acest sfârșit de an va aduce o schimbare radicală a viziunii sale asupra vieții, sub impactul  unor evenimente exterioare. Lunile care urmează sunt pline de obstacole, în special pe plan financiar și relațional. Săgetătorii trebuie să cheltuiască sume importante pe reparații sau pe sănătate ori ca să-i ajute pe alți membri din familie. La serviciu, lucrurile nu sunt chiar așa stabile, apar tensiuni și unii Săgetători pot decide că este vremea să renunțe la actualul loc de muncă.

Multe dintre relațiile lor devin conflictuale, atât la serviciu, cât și acasă. Tulburarea și stresul influențează negativ sănătatea Săgetătorului, care s-a putea să aibă nevoie de mai multe zile de recuperare. 

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop decembrie horoscop 2021