MENIU

Zodii care l-ar putea da jos pe Lucifer de pe tron - horoscopul răului absolut

O cunoşti şi tu: e acea femeie care are întipărit în permanenţă un zâmbet diabolic pe faţă şi care strecoară teama în suflete cu o simplă căutătură ameninţătoare. Dacă eşti o prezenţă inofensivă, nu trebuie să te temi de ea, dar ar fi cazul să fugi cât te ţin picioarele dacă reprezinţi un pericol.

Nici măcar înfricoşătorul Lucifer, arhanghelul căzut, nu s-ar putea măsura cu aceste fiinţe de-a dreptul diabolice. Iată care sunt zodiile care ar putea ocupa cu brio tronul întunericului!

Zodii de care şi Lucifer se teme

Scorpion

Este bine-cunoscută latura mistică, supranaturală a acestui semn zodiacal! Nu degeaba această femeie a fost încoronată vrăjitoarea zodiacului. Nici nu e greu să înţelegi de ce Lucifer simte nevoie să îşi apere tronul în prezenţa ei: nativa are o intuiţie ascuţită, „miroase” slăbiciunile oponenţilor săi şi este dotată cu o inteligenţă peste medie, care o ajută să iasă victorioasă chiar şi din confruntarea cu regele Iadului!

Berbec

Dacă ai cunoscut până acum furia unui Berbec, parcă nu i-ai dori nici măcar lui Lucifer să o încerce pe pielea sa! Fiinţe temperamentale, aprinse, nativele sunt animate de un foc lăuntric care arde totul în calea sa, fie el prinţ al infernului sau muritor obişnuit.

Violenţa pe care nativa o manifestă aproape fără oprelişti atunci când este enervată se numără printre motivele pentru care este atât de înspăimântătoare. Pentru ea, nu este suficient să se dueleze în cuvinte cu oponenţii: după ce se enervează, cele mai predilecte căi de acţiune vor fi zgârieturile (teme-te de unghiile ei lungi) și păruitul (ferește-te de pumnii ei puternici). Citește continuarea

Mai multe articole despre:
horoscop zodii rele