MENIU

WAKEBOARDING, un sport la modă

Wakeboardingul, un sport la modă

Un nou sport nautic, wakeboarding, face furori în România. L-a încercat şi colega noastră Alexandra Păcuraru. Mai multe detalii despre cum şi unde puteţi practica acest sport aflaţi din materialul următor.

Pentru că vremea bună pare în sfârşit să ţină cu noi am hotărât să mergem pe lacul Mogoşoaia pentru a încerca un sport mai nou la noi în ţară: wakeboarding!

Pare dificil, dar împătimiţii se jură că nu e chiar aşa.

"E un sport pe care l-am invatat destul de repede. ...e in proximitatea Bucurestiului, ajung in 20 de la birou, abia imi astept pauzele de masa sa mai dau o tura..."

Beneficiile wakeboardingului sunt multe. Nu doar îţi lucrezi musculatura, ci îţi iei şi o porţie zdravănă de adrenalina.

Şi nu trebuie să vă faceţi griji, wakeboardingul poate fi practicat de oricine!

"Cred ca poate incerca oricine. Trebuie sa ai o alura sportiva cat sa poti sa practici sporturile astea dar este un sport pe care poti sa il practici la orice varsta. Eu sunt trecuta de mult de prima tinerete, avem clienti care vin aici si practica sportul asta si la 60 de ani si sunt foarte buni in ceea ce fac, asa ca de la 8-9 ani pana la 60 de ani, plaja e atat de larga! Important este sa ai dorinta si energia sa te dai!".