MENIU

Vrei sa slăbeşti 5 kilograme? Vezi planul de alimentaţie!

Plan de dietă: cum să slăbeşti 5 kg

Sezonul cald te-a luat pe nepregatite si ai realizat ca tinutele tale estivale nu vin pe tine asa cum ti-ai dori? Dintr-odata ti-ai spus "Vreau sa slabesc 5 kilograme!". Si bine ai facut pentru ca este timpul sa treci la atac impotriva kilogramelor in plus. Iata cum arata planul tau de alimentatie pentru o saptamana!

Programul "Vreau sa slabesc 5 kilograme in 7 zile!"

Planul acestei diete este mai simplu decat iti imaginezi. El iti permite sa faci ce alegeri vrei din listele pe care ti le oferim mai jos. Important este sa iei cate un aliment din fiecare categorie si sa combini ingredientele astfel incat sa obtii cele mai gustoase preparate pentru micul dejun, pranz si cina. Avand in vedere ca dieta tine doar o saptamana, nu ai niciun motiv sa trisezi.

Plan pentru micul dejun

Ia micul dejun in fiecare zi. Bea o ceasca de cafea sau o cana de ceai si alege din fiecare lista cate un aliment. Poti sa faci o alta combinatie in fiecare zi, insa nu trebuie sa incalci regula principala. De exemplu: o banana, o cana de lapte si cereale.

Fructe: un mar, o banana, un grapefruit, doua kiwi, 80 g de ananas, 80 g de capsuni sau zmeura.

Proteine: un pahar mic de iaurt, o cana de lapte, un ou fiert, 3 felii de bacon, 85 g de ton, 75 g de branza, 40 g de alune nesarate.

Carbohidrati: o felie de paine, cereale, doi biscuiti dietetici.

Vezi mai multe pe Divahair.ro.