MENIU

Vrei o ţinută impecabilă? Ce trebuie să porţi în sezonul rece!

Fiecare bărbat care se respectă îşi doreşte o ţinută potrivită sezonului şi în ton cu modă. A început sezonul rece, iar culorile recomandate de specialişti trebuie respectate întocmai, pentru a fi considerat un bărbat bine îmbrăcat. Florin Leoveanu, managerul magazinului de haine pentru bărbați Cacharel din Băneasa Shopping City a explicat într-un interviu oferit site-ului Realitatea.net, cum este recomandat să ne îmbrăcăm în această perioada, dar şi cât costă o ţinută de excepţie, “marca Cacharel”.

Ce propune brandul Cacharel pentru sezonul toamna-iarnă?

Cacharel recomandă fiecărui bărbat ţinute complete, din cap până în picioare, ţinute care potrivesc piese alese inspirat, ţinute tematice care se mulează pe evenimentul la care se va participa sau care sunt alese în funcţie de atitudine şi stilul oricărui bărbat. Totul în două cuvinte: alege inteligent.

Care sunt tendinţele pentru această perioadă?

Tendinţele colective Fall-Winter  2015-2016 Cacharel sunt inspirate din trecut , o combinaţie a anilor `20, `60 şi `70, o împletitură armonioasă dintre hippie boem şi modernism. Referindu-ne doar la ce această colecţie oferă, regăsim costume în carouri mari sau mici, sacouri la două rânduri de nasturi, vestele care apar în competarea sacourilor sau cele tricotate, accesoriile care nu trebuie să lipsească din garderoba, cum ar fi mănuşile din piele şi eşarfele din lână fină. O piesă de mare interes în această colecţie este maleta din lână, purtată pur şi simplu sub un sacou sau la o pereche de pantaloni din flanel sau tweed. Readuşi în prezent din anii `20 găsim pantalonii râiat sau velvet.

Ce culori sunt în trend pentru sfârşitul anului?

Sezonul acesta nu vine cu mari schimbări cromatice faţă de sezonul trecut, singură diferenţa fiind cea între culorile atribuite bărbaţilor şi cele atribuite femeilor.  La o simplă căutare pe Google, culorile sezonului sunt:  mov lavandă, turquoise marin, orange industrial, marsala, cenuşiu furtună, şamd. Aceste nuanţe sunt distribuite în mod diferit, la bărbaţi alegându-se doar nuanţele puternice, cum ar fi cenuşiul, movul lavandă pe o nuanţă mai închisă, marsala, turquoise marin. Recomandarea noastră sunt nuanţele natural, culori ale pământului: verde vânătoresc, maro căprioară, cenuşiu, marsala, camel, culori ce pot alcătui ţinute elegante, cât şi casual.

Care sunt modelele pe care le aşteaptă publicul

Singură dorinţa certă a publicului sunt produsele/ ţinutele tipice sezonului, produsele ce ne pot feri de frigul de afară. Astfel, în colecţia de iarnă, la Cacharel se pot găsi de la pulovere din lână, ghete, mănuşi, geci, până la costume dintr-un material mai gros.

Cât ne costă să fim aliniaţi la colecţia momentului, propusă de brandul Cacharel?

Depinde foarte mult de ţinută, de exemplu o ţinută office compusă din costum, cămaşă, pantofi, cravată şi curea – de la 3700 lei, iar o ţinută smart casual compusă din pantaloni/jeans, sacou, pantofi/ghete, cămaşă, curea, batista – de la 3400 lei.

La ce să ne aşteptăm pentru începutul lui 2016?

La fiecare început de an, în magazinul Cacharel începe perioada de reduceri de până la 60%, la o gama largă de produse de care publicul trebuie să profite.

Este Cacharel o alegere potrivită pentru orice ţinută?

La această întrebare va poate răspunde orice client Cacharel. În urmă analizei noastre realizată anual se observă că numărul clienţilor fideli creşte semnificativ , acest lucru datorându-se încrederii cu care publicul revine la noi, cât şi experienţei oferite de brandul nostru.

Mai multe articole despre:
cacharel