MENIU

VOCEA ROMÂNIEI 2019. Tudor Chirilă, replică neașteptată pentru Horia Brenciu

VOCEA ROMÂNIEI 2019. Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu vor încerca să găsească voci potrivite pentru echipele lor și vor lupta cu toate armele pentru a-i convinge pe concurenți să-i urmeze, potrivit protv.ro.

VOCEA ROMÂNIEI 2019. Irina profită de faptul că este singura reprezentantă a sexului frumos din rândul antrenorilor și vrea să cucerească concurentele spunând: „Cea mai mare greșeală este să ai o dependență de un bărbat”. Horia Brenciu și Tudor Chirilă pornesc o discuție aprigă despre importanța pieselor originale în rândul artiștilor, Tudor reproșându-i lui Brenciu: „Cover-urile nu sunt sursă de progres. Care e proporția de cântece originale în spectacolul tău de la Sala Palatului?”.

”Brenciu încearcă să se apere spunând: „Ai fost la vreun concert de-al meu? Tu nu știi spectacolele mele. Eu știu spectacolele tale mai mult decât le știi tu!”, facand referire la numeroasele concerte sustinute la Sala Palatului, fiind unul dintre puținii entertaineri din România care a reușit să performeze cu casa închisă ani la rând. Tudor nu renunta: „Horia, tu trăiești din cover-uri, nu din muzică originală. Cânți la nunți și la botezuri? Da! Atunci lasă-mă în pace”. 

Chiar dacă uneori antrenorii pierd lupta pentru anumiți concurenți, aceștia își vor spune mereu părerea în fața concurenților. În a doua ediție de blind-uri, atât Smiley, cât și Tudor, vor fi lăsați fără cuvinte de o concurentă. „Pentru genul ăsta de momente sunt la Vocea României de atât de mult timp.”, îi spune Smiley concurentei, Chirilă adăugând: „Sunt convins că ăsta a fost cel mai bun moment de până acum la Vocea României”.

Mai multe articole despre:
Vocea României vocea româniei 2019