MENIU

VIDEO Linda Hamilton și Arnold Schwarzenegger, parteneri într-un nou film Terminator după 28 de ani

Trailerul celui de-al şaselea film din franciza Terminator - Terminator: Dark Fate -  a fost lansat joi. Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton apar în rolurile legendare. 

Hamilton, care a jucat în primele două filme ale seriei în 1984 și 1991, revine ca Sarah Conor.  Filmul îi are în distribuţie pe Gabriel Luna, Mackenzie Davis, Natalia Reyes şi Brett Azar, scrie Stirileprotv.ro

James Cameron, regizorul primelor două lungmetraje, apărute în 1984 şi 1991, a revenit acum în rol de producător şi scenarist.

Timm Miller, cunoscut pentru „Deadpool”, a regizat filmul care va fi lansat în cinematografe pe 1 noiembrie.

În urmă cu 35 de ani, James Cameron lansa The Terminator, filmul despre războiul dintre roboţi şi oameni, care avea să devină o legendă. Nu numai că a intrat în istorie, dar filmul a dat naştere a doi eroi de acţiune care au rămas în inimile spectatorilor: Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton.

Franciza a fost relansată în 2003, fără James Cameron ca regizor. Terminator 3: Rise of the Machines (2003), Terminator Salvation ( 2009) și Terminator Genisys ( 2015) nu au mai fost la fel de bine primite de fani și critici ca primele două filme din serie.

Mai multe articole despre:
terminator Linda Hamilton terminator: dark fate