MENIU

VICUÑA, brandul de lux dedicat celor mai sofisticați oameni de business - recunoaștere la nivel internațional 

Descoperiți VICUÑA, un brand puternic, recunoscut la nivel internațional, dedicat iubitorilor de lux aflați în permanentă căutare a produselor de cea mai înaltă calitate. Recunoscut și apreciat pentru felul în care depășește așteptările celor mai exigenți clienți, VICUÑA oferă produse de top, elegante și funcționale, din materiale sofisticate, de cea mai bună calitate.

În plus, brandul VICUÑA oferă clienților săi o experiență satisfăcătoare în serviciile post-vânzare, menținând în același timp standardele de calitate. 

VICUÑA oferă confortul atât de necesar într-o lume a vitezei. Calitatea excepțională a materialelor folosite, fie din blană de lux, fie din piele sofisticată, asigură luxul desăvârșit. 

VICUÑA este recunoscută ca fiind una dintre cele mai respectate mărci de lux din întreaga lume.

Lâna de vicuña, cel mai luxos și scump material din lume, supranumit și "haina de aur a incașilor"

Țesătura Vicuña este un tip de țesătură foarte special și rar. Vicuña este un animal asemănător unei cămile, care trăiește în Peru și în Anzi. Țesătura Vicuña este obținută din lâna moale și fină a acestui animal. Lâna de vicuña este incredibil de ușoară și caldă. Este considerată de mulți „cea mai moale și mai luxoasă lână din lume”.

Lâna de vicuña este extrem de rară. Un animal dă în medie doar 200 de grame de lână pe an. Așa se explică dificultatea și raritatea obținerii lânii de vicuña. 

Țesătura Vicuña este o țesătură rară și valoroasă, care este folosită numai de mărcile de lux.

VICUÑA, date de contact:

Adresa: Kazlıçeşme, Beşkardeşler 4. Sk. No:12, 34020 Zeytinburnu / İstanbul


T: +90 212 546 00 46
M: +90 532 389 54 33
M: +90 532 379 54 33

 

 

Mai multe articole despre:
vicuna haine de lux brand vicuna