MENIU

Veste teribilă pentru Nicolas Cage: cât plătește pentru o căsnicie de... 4 zile?

Fosta soție a lui Nicolas Cage îi cere actorului pensie de întreținere pentru că i-ar fi provocat dificultăți în cariera profesională. Cei doi au fost căsătoriți doar 4 zile. Și asta e în sine o performanță. Totul s-a întâmplat în această primăvară, cu o căsătorie aproape de probă la Las Vegas. Vedeta de la Hollywood, se pare, nu și-a găsit fericirea în această căsnicie. 

Nicolas Cage și Erika Koike, care au o relație de un an, s-au căsătorit pe 23 martie în Las Vegas, iar după doar 4 zile actorul a cerut anularea căsătoriei. Motivul? S-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice în momentul în care s-a oficiat căsătoria, iar între timp s-a răzgândit. Femeia încă nu a făcut declarații cu privire la un posibil divorț, dar vrea ca Nicolas Cage să îi plătească o pensie de sprijin.

Cosmeticiana susține că a pierdut foarte multe oportunități de muncă în perioada în care a avut o relație cu actorul Nicolas Cage și că dezvăluirile pe care acesta le-a făcut despre ea i-au stricat reputația. Erica mai vrea ca Nicolas să plătească integral și cheltuielile de judecată.

Nicolas Cage a cerut divorț după doar 4 zile de mariaj

"Înainte de a obţine un permis de căsătorie şi de a lua parte la ceremonie, Cage şi Koike au consumat alcool până au ajuns în stare de ebrietate. Astfel, când Koike i-a sugerat lui Cage că ar trebui să se căsătorească, el a reacţionat din impuls şi fără a înţelege impactul deplin al acţiunilor sale", susțin avocații actorului.

În instanță au fost depuse documente care arată că Erika nu i-ar fi spus lui Nicolas că are antecedente penale. Ea va apărea în fața judecătorilor din Las Vegas în luna iunie, după ce a condus un autoturism în stare de ebrietate.

Căsătoria cu Erika a fost a patra pentru Nicolas Cage. El a mai fost căsătorit cu Patricia Arquette (1995 - 2001), cu Lisa Marie Presley (august - noiembrie 2002) și cu Alice Kim (2004 - 2006).

Nicolas Cage și-a început cariera în televiziune în anul 1981 și a jucat în peste 60 de filme inclusiv Face/Off (1997), Ghost Rider (2007) și Knowing (2009). Pentru a evita orice formă de nepotism fiind nepotul lui Francis Ford Coppola, a decis să-și schimbe numele din Nicolas Coppola în Nicolas Cage, nume inspirat de supereroul Marvel Luke Cage. A fost nominalizat de 2 ori pentru un Oscar și a câștigat prestigiosul trofeu pentru rolul din Leaving Las Vegas.

Sursa

Mai multe articole despre:
Hollywood căsătorie Nicolas Cage