MENIU

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. 5 soluţii IEFTINE ca să-l impresionezi de VALENTINES DAY

VALENTINE's DAY. Soluţii ieftine ca să îl impresionezi

VALENTINES DAY. Mai este foarte puțin timp până la ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR și deja trebuie să te gândești serios la niște idei drăguțe, cu care să-ți impresionezi iubitul. Cum VALENTINES DAY pică la jumătatea lunii și nu prea mai ai bani de cheltuit, ne-am gândit să-ți dăm câteva soluții ieftine care te vor ajuta să ai parte de o zi a îndrăgostiților cu totul și cu totul specială.

VALENTINES DAY. Scrie-i de ce îl iubești

Uită de animăluțele sau inimioarele de pluș și de cănile pe care inevitabil scrie I Love You, pentru că iubitul tău nu va fi impresionat de ele, ba chiar ar putea considera că îi jignești orgoliul masculin. În schimb, cu siguranță va avea o surpriză plăcută dacă îi scrii câteva motive pentru care îl iubești.

Ia o foaie și decupează mai multe inimioare, pătrate sau cercuri și scrie pe fiecare câte un motiv pentru care iubitul tău îți face ziua mai frumoasă: este atent cu tine, te lasă să schimbi programele la TV, știe ce îți place, gătește bine, spune glume bune etc.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Fă-i un videoclip cu voi doi

VALENTINES DAY. Caută în calculator cele mai frumoase poze cu voi doi, alege o melodie de dragoste care știi că îi place foarte mult și fă-i un video pe care apoi îl urci pe YouTube. Desigur, nu este nevoie să faci public clipul, dacă nu îți dorești ca povestea voastră de dragoste să fie cunoscută. Este suficient să-l vadă iubitul tău, pentru a-și da seama că ți-ai dat silința să îi oferi de Ziua Îndrăgostiților un cadou original, simbolic.

Citeşte mai multe pe eva.ro.