MENIU

Urări de Paşte 2016 în funcţie de zodie. De trimis iubitului prin sms sau pe Facebook

De Paşte se pot trimite şi urări, mesaje în funcţie de zodia iubitului. Mai jos ţi-am pregătit câteva exemple, bune de trimis pe Facebook sau pe sms-uri.

Berbec

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii

Taur

Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!

Gemeni

Eu iti trimit un cos de oua, virtual. Tu vino cu cele reale si cu o sticla cu vin ca sa sarbatorim impreuna Sfintele Pasti!

Rac

Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa si bucuroasa ca Ziua Invierii. Hristos a inviat!

Leu

Hristos e viu,
Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa iti aduca liniste si bucurie in viata!

Fecioara

M-a intrebat Iepurasul daca vreau eu sa fiu cadoul tau de Paste. Am acceptat... dar sunt putin in dilema. Vrei ca in dimineata de Paste sa ne vedem in gradina - dar parca tu stai la bloc - sau sa vin pe balcon? Astept raspunsul tau! Paste Fericit!

Balanta

Fie ca spiritul Sfant al acestei zile de sarbatoare sa ne faca pe toti mai buni, mai intelegatori si mai plini de iertare! Hristos a inviat!

Scorpion

"Asa cum, cand impreunezi doua lumanari, una se vede in cealalta, tot astfel cred ca se intampla cu cel care primeste inlauntrul sau pe Domnul Iisus" (Sfantul Chiril al Alexandriei). Lasa-te patruns de adevarata semnificatie a Pastelui. Hristos a inviat!

Sagetator

"Dumnezeu S-a facut purtator de trup, pentru ca omul sa poata deveni purtator de duh" (Sfantul Atanasie cel Mare). De Paste fii mai intelegator, fii alaturi de cei dragi si fie ca bucuria Invierii Domnului sa iti umple viata. Hristos a inviat! 

Capricorn

“Poti inchide adevarul si lumina intr-un mormant, dar ele nu vor ramane acolo!” – iata o invatatura importanta pe care ne-o transimte Ziua Invierii. 

Varsator

Iisus a infruntat judecata nedreapta a oamenilor tocmai pentru a ne pazi pe noi de mania judecatii drepte a parintelui sau. Hristos a inviat!

Pesti

Exista probabil doar doua moduri prin care oamenii raspund la chemarea lui Iisus: prin credinta sau prin tradare!

Mai multe articole despre:
horoscop iubit zodii mesaje de paşte