MENIU

Unde se află recipientul pentru lichid de parbriz? Cum îl găsim fără bătăi de cap

Modernizarea autoturismelor, dar și faptul că tot mai mulți șoferi nu mai acordă atenție unor detalii tehnice, îi pune în situația ușor hilară de a nu știi să facă operațiuni banale. De exemplu, să pună lichid de parbriz.

Pentru unii șoferi, poziționarea recipientului pentru lichid de parbriz este un mister absolut. Alți șoferi nici măcar nu știu ce să caute, așa că situația lor este ceva mai dificilă.

Cu toate acestea, rezolvarea este extrem de simplă și nu este nevoie să cotrobăiți prin intestinele autoturismului înainte de a avea o imagine clara.

Prima variantă este să apelați la cartea tehnică a autovehicolului, în format fizic sau digital. Și mai simplu este să cautați, pur si simplu, "vas lichid parbriz MARCA AUTO".

Presupunând că un aveți acces la un manual al autoturismului și sunteți într-o zonă fără semnal, puteți încerca să găsiți intuitiv vasul pentru luchid de parbriz.

Completarea sau umplerea rezervorului lichidului spalatorului de parbriz

Acesta este, de obicei, un recipient alb, transparent, cu simbolul corespunzator pe capac, plasat in laterală și aflat în zona limitrofă parbrizului.

Mai multe articole despre:
lichid de parbriz unde punem recipinent sofer