MENIU

Unde a dispărut Baba Vanga de România? Oamenii dădeau bani grei pentru "profețiile" Valentinei Gîrlea

În urmă cu doar câțiva ani, clarvăzătoarea Valentina Gârlea era o celebritate națională, de unde și renumele de "Baba Vanga de România". Din motive necunoscute, femeia pentru ale cărei previziuni oamenii plăteau bani grei a dispărut. Misterul este întreținut și de faptul că unui dintre apropiații săi nu vrea să sufle o vorbă.

A dispărut ca și cum nu a existat niciodată, deși era una dintre cele mai căutate clarvăzătoare din România. Mii de oameni veneau zilnic la cabinetul său din cartierul ieșean Tătărași, pentru a-și afla eventualele boli și pentru a-i asculta profețiile. Unii veneau disperați și plăteau sume colosale pentru a vorbi cu ea, însă nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu Valentina Gârlea, scrie BZI.

 

Mâna sa dreaptă, doctorul Adrian Florin Vasîlca, nu dezleagă misterul. Mai mult decât atât, adaugă la acesta mai multe întrebări

 

Valentina devenise un fenomen, era celebră pentru că putea să spună despre boli ascunse, doar printr-o simplă atingere, iar aura era cea care o ajuta să vadă personalitatea oamenilor și să le citească viitorul, iar prețul pentru o astfel de consultație varia în funcție de gravitatea cazului, de la 200 la 300 de lei.

 

În care Valentina Gârlea își primea pacienții, acum se află un cabinet medical de cardiologie. Vecinii afirmă faptul că încă din anul 2019 nu au mai văzut-o. Ajungea tot mai rar la cabinet, din cauză că era bolnavă, până nu a mai venit deloc. A dispărut fără urmă.

 

"Încă mai vine lume aici și întreabă de ea, unii sunt chiar disperați și îmi spun că nici numerele de telefon pe care doamna Valentina le are afișate pe Google nu merg, sunt incorecte. Eu nu am cum să-i ajut, pentru că, la fel ca ei, nici eu nu știu nimic”, mărturisește administratorul blocului în care activa clarvăzătoarea. 

"A plecat de aici și cred că s-a dus la țară, undeva. Era și ea bătrână, ar trebui să aibă acum cam 75 de ani”, a precizat o vecină, potrivit sursei citate.