MENIU

Un nou semn de circulație le dă bătăi de cap șoferilor. Atenție dacă plecați în străinătate!

Românii care se află în străinătate pot avea probleme cu noul semn

Un nou semn de circulație le dă mari bătăi de cap șoferilor în trafic! Mulți dintre conducătorii auto care îl întâlnesc nu știu exact ce trebuie să facă, însă realizează că este un semn de avertizare, deoarece se află într-un triunghi roșu.

Noul semn de circulație poate fi întâlnit, deocamdată, în Spania, țară unde se află o mare comunitate de români, iar numeroși conaționali își petrec vacanțelele, scrie șoferidinromania.

Din start, șoferii trebuie să știe că acest nou semn de circulație este unul de avertizare, deoarece este încadrat într-un triunghi roșu. În mijlocul triunghiului roșu sunt desenate două mașini negre aflate în paralel, cu două săgeți deasupra lor, care se străpung într-un anumit punct.

 

Acest semn de circulație, care poate fi văzut în imaginea de mai jos, este amplasat pe anumite tronsoane, acolo unde șoferii fac diverse manevre în direcții diferite. Astfel, indicatorul îi sfătuiește pe participanții la trafic doar să evite accidentele auto și să respecte regulile de circulație.

 

Mai multe articole despre:
nou semn de circulatie soferi trafic