MENIU

Un imobil în Constanța: de ce visăm cu toții la unul? (P)

Acum 130 de ani, orașul Constanța avea 4 530 de locuitori, dar dintre aceștia doar în jur de 3.000 erau vechi locuitori, restul fiind funcționari ai noii administrații românești sau soldați ai armatei naționale.  Astăzi, populaţia Municipiului Constanţa depăşeşte 310.470 de persoane.

Constanţa a devenit gradual unul dintre polii emergenţi de dezvoltare rezidenţială din România, datorită poziţionării excelente ca un hub economic propulsat de comerţul internaţional, dublat de un potenţial turistic cu grad ridicat de creştere pe termen lung.

Astăzi, pentru mulți români care nu au acces facil la mare, a locui în Constanța pare a fi o oportunitate excelentă: climă moderată și foarte bună aproape șase luni pe an, acces rapid și facil la plajele stațiunilor de pe litoral, un oraș modern cu o pondere importantă în finanțe, comerț și divertisment.

Cum ar fi să ai o locuință aproape de plajă? Să ne gândim la beneficii:

1. Vacanțe de o calitate superioară

Dacă nu deții un apartament aproape de plajă, și nu ai rude sau cunostințe care locuiesc la malul Marii Negre,  concediile de vară pe litoral ți le petreci de obicei într-un hotel sau un apartament de închiriat. Deși reprezintă alegerea standard pentru sezonul tău de vacanță, închirierea  poate să îți ofere o mulțime de surprize neplăcute: aglomerație, camere mici, lipsa locurilor de parcare etc.

Dacă în schimb, ai fi proprietarul unui apartament sau al unei case în apropierea de plajei, ai avea oportunitatea de a sta înlocul potrivit oricât îți dorești, lipsit de presiunea timpului și în condițiile ideale pentru tine. În plus, îți poți completa veniturile dacă închiriezi locuința în regim hotelier, în perioadele în care este disponibilă, amortizând astfel din investiție.

2. Ai locul propriu pentru diverse activități recreative

Este adevărat, când plecăm în vacanța de vară, căutăm să fim afară, într-un mediu relaxant. Dar totuși, dacă vrem să avem oaspeți, să organizăm întâlniri cu prietenii sau familia, ori să dăm o petrecere, o cameră de hotel nu ar fi suficientă. Un apartament în Constanța, aproape de mare, îți oferă relaxarea și libertatea de care ai nevoie, mai ales în astfel de contexte.

3. Independență și securitate

Un alt avantaj pe care o casă sau un apartament aproape de plajă ți-l oferă este siguranța de a evita surprizele neplăcute în materie de condiții de cazare și calitatea serviciilor oferite, mai ales dacă alegi să-ți achiziționezi propria locuință la mare  într-un ansamblu rezidențial din Constanța.

Fără îndoială, a avea propria locuință în care să stai aproape de mare în sezonul estival este o garanție de independență și securitate când pui accent pe o vacanță bună, cu mult timp de relaxare și fără probleme.

4. Un loc pentru vacanța de vară, dar și pentru evadări scurte

Am stabilit deja, vacanța de vară nu are limite când ai un apartament în Constanța, situat la câteva minute de plaja din  Mamaia. Însă, mai mult decât atât, vei avea spațiul perfect pentru a evada câteva zile în perioada sarbătorilor de Paște sau de 1 mai, de ziua persoanei iubite sau chiar de Crăciun, când iernile în zona litoralului sunt mai blânde.

Vei putea face economii substanțiale la bugetul prevăzut pentru cazare pentru a petrece acele zile speciale cu familia sau cu prietenii la mare. Bineînțeles, deși mai există și alte destinații superbe de concedii in Romania, a deține o locuință în Constanța va încuraja ieșirile în familie fără cheltuieli suplimentare cu cazarea pe litoral și fără efortul de a fi nevoit să-ți rezervi din timp spațiul de cazare.

5. Respiră aer curat: cura de aerosoli la mare

Aerul curat din apropierea marii este diferit de cel ce poate fi găsit în orice altă parte. Acest lucru se întâmplă deoarece aerul  de pe litoral este încărcat cu ioni negativi care permit organismului uman să absoarbă oxigenul mai ușor. De asemenea, acesta asigură o tonifiere a căilor respiratorii superioare şi la copii, şi la adulţi, ca să nu mai amintim că aerosolii marini stimulează imunitatea și răspunsul organismului în fața alergenilor.

Cura cu aerosoli are efecte benefice extraordinare, unul dintre rezultate fiind acela că nivelurile de serotonine sunt  stabilizate, îmbunătățind starea de spirit și scăzând nivelul de stres.

6. Soare înseamnă sănătate

De-a lungul timpului, studiile au dezvăluit numeroase beneficii pe care lumina soarelui le are asupra organismului. Beneficiile nu sunt doar de natură biologică, ci și spirituală. Conform nenumăratelor opinii, zilele însorite sunt asociate cu optimismul și starea de bine. De aici și expresia „A ieșit soarele și pe strada mea”.

Totodată, când pielea noastră este expusă la razele soarelui, producem în mod natural vitamina D, vitamină responsabilă pentru îmbunătățirea sistemului nostru imunitar, întărirea oaselor și prevenirea bolilor.

Cartier rezidențial în Constanța Nord: Locul ideal există

Proiectul Boreal Plus din zona Tomis Plus  cuprinde 18 case finalizate cu grădini si parcări proprii, cu finisaje de cea mai inaltă calitate, o parcare supra-etajată pe 6 niveluri și 3 blocuri de 8 și 11 etaje, ce vor fi gata de predare toamna acesta. Acest ansamblu îmbunătățește considerabil viața oamenilor care aleg să locuiască aici, oferind: siguranța construcției, acces securizat, o comunitate sigură, închisă și nu în ultimul rând, siguranța investiției.

Poți alege dintre apartamentele cu grădină, dacă dorești să stai la parter, apartamente cu două sau trei camere cu vedere panoramică spre Lacul Siutghiol și Marea Neagă, sau o casă P+1 cu curte mare, în cazul în care ai o familie numeroasă. Pentru mai multe detalii, ia legătura cu un consultant de vânzări Boreal Plus și pășește în nouă ta locuință.