MENIU

Un concurent de la ROMÂNII AU TALENT vrea să câștige marele premiu ca să-și întrețină amanta

Un concurent de la ROMÂNII AU TALENT vrea să câștige marele premiu ca să-și întrețină amanta

Un concurent de la ROMÂNII AU TALENT a făcut o dezvăluire cu care a lăsat fără cuvinte pe toți cei prezenți la preselecțiile ROMÂNII AU TALENT.

ROMÂNII AU TALENT. Vasilica Mohorea nu mai e tinerel, insa se lauda ca este foarte viril.

"Am varsta sexuala a unui barbat de 45 de ani", ii spunea el unei domnisoare. S-a dat la ea in cel mai scarbos mod si a tot incercat sa o agate, desi fata era clar scarbita, scrie wowbiz.ro.

"Am fost cu peste o suta de femei. In afara de sotia mea! Deci, clar nu am fost cuminte", a declarat barbatul vopsit si cu cercel. "Vreau marele premiu ca sa imi intretin amanta", a dezvaluit el. Momentul lui umoristic numai amuzant nu a fost, asa ca a fost scos din concurs rapid.

ROMÂNII AU TALENT. SMILEY, mângiat de o bătrânică. Scene din filme de amor

ROMÂNII AU TALENT.  O batrana in varsta de aproape 70 de ani si-a incercat si ea norocul in aceasta seara, la preselectiile ROMÂNII AU TALENT, dar norocul nu a fost de partea ei si nu s-a calificat mai departe la ROMÂNII AU TALENT.

ROMÂNII AU TALENT. Femeia a venit la preselectii pentru a dansa pe melodia "C'est la vie", dar miscarile ei haotice i-au facut pe cei trei jurati sa o respinga.

Numarul a fost insa savurati atat de public, cat si de co-prezentatori. In timp ce batrana dansa, pe scena au venit si Smiley si Bartos, care au inceput sa danseze frenetic. Incurajata parca sa continue, batrana s-a aplecat la un moment dat in fata lui Smiley si l-a mangaiat pe picioare, scrie cancan.ro.

 

CUM A CÂNTAT GABRIEL BUCUR

O altă concurentă care a impresionat cu vocea sa a fost Raisa Anischievici, în vârstă de 49 de ani, fostă cântăreaţă de operă.

URMĂREŞTE-O AICI PE RAISA

ROMÂNII AU TALENT. Uriaşul Valahu, binecunoscutul luptator de skandenberg, a fost şi el prezent pe scena de la "Romanii au talent". Sportivul, acompaniat de un “coechipier” pe jumatatea masurii sale, a încercat să arate că poate oricand sa isi schimbe meseria de sportiv in cea de show-man.

"În România, şi babele au talent” - acesta este motto-ul Lenuţei Tăune, concurenta de optzeci şi unu de ani pregatită să arate că se simte ca acasa pe scenă. Doamna şi-a pregatit singura costumul şi a venit sa le prezinte juratilor un monolog.

“Mi-a placut energia, Doamne-ajută să fiu si eu asa la optzeci de ani”, a exclamat Andra, iar Andi a continuat “Ar trebui sa o aplaudam pe doamna pentru aceasta performanţă”.

Cei doi membri ai juriului au spus “Da” numărului prezentat de Lenuţa Tăune.

Diferenţa de varstă şi de inaltime dintre Victor si Ecaterina, cei doi acrobati moldoveni, n-a contat în faţa publicului de la “Romanii au talent”.

Andi a laudat-o pe Ecaterina pentru “maturitatea ei”, iar Mihai Petre i-a catalogat pe cei doi drept perechea ideală, in care “baiatul işi pune ţn valoare partenera, iar ea straluceşte”.

Cu trei de “Da”, Victor şi Ecaterina se vor intoarce pe scena în urmatoarea etapa.

 
Mai multe articole despre:
concurent Românii au talent Vasilica Mohorea