MENIU

Un bărbat riscă să nu mai poată face copii din cauza laptopului - Ce obicei toxic i-a pus în pericol sănătatea

Pericol pentru sanatate

Un cuplu britanic care încerca de mai bine de 6 luni să conceapă un copil, dar nu au reușit, au fost șocați de răspunsul doctorului privind insuccesul lor.

Doctorul a constatat inițial că sperma bărbatului de 30 de ani este expusă la prea multă căldură. După mai multe discuții despre stilul de viață al britanicului, medicul a ajuns la concluzia că supraîncălzirea spermei are loc din cauza utilizării laptopului.

Bărbatul a recunoscut că folosește laptopul ore întregi, în fiecare zi, și că îl ține în poală. El a declarat că stătea cu laptopul în brațe atunci când el și soția sa se uitau la televizor, când lucra sau stătea pe Facebook și alte site-uri.

Analizată la microscop, s-a observat că extremitatea celulei sexuale încolăcea corpul acesteia, fapt care împiedica spermatozoidul să ajungă la ovul. Medicii susțin că această problemă este obișnuită pentru oamenii care lucrează în medii foarte calde, precum bucătarii.

"Nu am crezut niciodată că utilizarea unui laptop ar putea afecta calitatea spermei mele. Foloseam calculatorul zilnic dar nu m-am gândit la asta nici măcar o secundă. A fost șocant să aflu", a spus bărbatul.

La 3 luni de zile după ce bărbatul și-a schimbat obiceiul dăunător și a mutat laptopul pe masă, cuplul a adus pe lume un băiețel.

Mai multe articole despre:
laptop sanatate copii