MENIU

Ultimele cuvinte ale unei femei însărcinate: a salvat viaţa bebeluşului său înainte de a muri

O femeie însărcinată care tocmai fusese împuşcată şi agoniza a sunat la 911 şi a reuşit să spună suficiente cuvinte pentru a-i salva viaţa bebeluşului său nenăscut. Incidentul s-a petrecut sâmbătă spre duminică noaptea, în statul american Carolina de Nord, şi abia acum a devenit public.

Kimberly Richardson avea doar 25 de ani şi era însărcinată în şase luni atunci când a fost împuşcată în spatele unui centru comercial unde lucra, de iubitul său, fost angajat ca paznic la acelaşi centru.

Femeia a sunat imediat la 911, reuşind să ofere suficiente informaţii, înainte de a muri, pentru ca paramedicii să o găsească şi să o ducă la spital, unde au realizat o intervenţie chirurgicală de urgenţă pentru a salva bebeluşul tinerei, o fetiţă.

Născută prematur, fetiţa se află încă la Terapie Intensivă, scrie WNCN, dar este numită Lacy.

Nu se cunosc, deocamdată, detalii despre mobilul crimei şi nici nu se ştie dacă ucigaşul este şi tatăl bebeluşului. Pentru moment, familia este ajutată cu o strângere de fonduri pentru a plăti  înmormântarea şi pentru ca bebeluşul prematur să primească cele mai bune îngrijiri medicale.